Pasta met garnalen en romige bisque-saus

Recept: Pasta met garnalen en romige bisque-saus
Voor 4 personen:
– 400 gram grote garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
– 1 teen knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 350 gram spaghetti
– 100 gram mascarpone
– 100 ml bisque
Bereiding:
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, pers de knoflook uit boven de pan en bak vervolgens de garnalen in een paar minuten gaar in deze knoflookolie.
– Giet de spaghetti af en hou daarbij 25 ml van het kookvocht apart om de saus mee te mengen.
– Doe de spaghetti in een kom, meng daar het kookvocht, de mascarpone en de bisque doorheen.
– Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel de warme garnalen erover. Hussel nog even en serveer.
Martine Van Vooren
februari 20, 2021
Is zeer lekker Pasta rosa met garnalen Met vriendelijke groeten tine
Lisette
februari 24, 2021
Dank je wel Martine. Leuk om te horen. Groeten uit Frankrijk, Lisette