Pasta met garnalen en romige bisque-saus

Recept: Pasta met garnalen en romige bisque-saus
Voor 4 personen:
– 400 gram grote garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
– 1 teen knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 350 gram spaghetti
– 100 gram mascarpone
– 100 ml bisque
Bereiding:
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, pers de knoflook uit boven de pan en bak vervolgens de garnalen in een paar minuten gaar in deze knoflookolie.
– Giet de spaghetti af en hou daarbij 25 ml van het kookvocht apart om de saus mee te mengen.
– Doe de spaghetti in een kom, meng daar het kookvocht, de mascarpone en de bisque doorheen.
– Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel de warme garnalen erover. Hussel nog even en serveer.
Martine Van Vooren
februari 20, 2021 at 12:19 pmIs zeer lekker Pasta rosa met garnalen Met vriendelijke groeten tine
Lisette
februari 24, 2021 at 5:04 pmDank je wel Martine. Leuk om te horen. Groeten uit Frankrijk, Lisette