Onze Franse keuken

Kerstmenu – ‘VEGA’

kerst, Menu | december 20, 2015 | By

Dit is alweer de laatste van mijn 5 kerstmenu’s voor dit jaar. Deze heeft als thema ‘VEGA’. Vier gangen, zonder vlees of vis. Voor de hele familie, of voor slechts één van de tafelgenoten. Hier kan je hopelijk goed mee uit de voeten.  Klik op de betreffende links om direct naar het betreffende recept per gaan.

KERSTMENU ‘VEGA’

 1e gang
Kastanjesoep met knolselderij

***

2e gang
Torentje van mango, biet en artisjok met een mascarponecrème

***

3e gang
Zoete aardappelstoof met peer
 
***
4e gang
Bûche de Noël praliné

Comments

 1. Leave a Reply

  Claudia
  december 20, 2015

  Lies, ik weet niet of je het kan horen, maar ik sta heel hard te applaudisseren voor je. Vijf hele kerstdiners in drie weken, ik moet nog zien wie je dat nadoet. Vraag is natuurlijk wat jullie nu zelf gaan eten met kerst… ik kan me zo voorstellen dat je na al dit kerstmenugeweld voor iets simpels kiest. Pizza bijvoorbeeld. Of pannenkoeken met Walella 😉
  Hele dikke kus voor jullie allemaal!
  Clau

Leave a Comment