Onze Franse Keuken

Mijn 5 kerstmenu’s voor 2015

52Bkeer2Bkerstmenu.jpg

Menu | december 21, 2015 | By

Zo, het is zover. Alle vijf de kerstmenu’s staan op mijn blog. Ik moet eerlijk zeggen: ik vond het nog best een bevalling. Vooraf leek het me prima te doen. Ik wist wat ik wilde maken en schrijven. Een mooie combinatie van nieuwe gerechten en van recepten, die ik al op mijn blog heb staan. Een blogpost per dag. Dat moet te doen zijn. Toch kost het altijd weer meer tijd, dan je van tevoren hebt bedacht.
 
Dat ga ik volgend jaar anders aanpakken. Goh, dat is nou zo’n typische gedachte, die bij mij altijd  opkomt tijdens de kerstperiode. De planning zorgt altijd weer voor onrust en honderdduizend klusjes. Ach, uiteindelijk ben je toch altijd weer blij, dat je het hem maar weer geflikt hebt. Ik wel, in ieder geval. Dus met gepaste trots geef ik jullie hierbij nog één keer een overzicht van alle vijf de kerstmenu’s, die de afgelopen weken de revue zijn gepasseerd op ‘Onze Franse Keuken’:
 
5 x KERSTMENU
 
NR 1 – ‘KLASSIEK FRANS’ –
 
NR 2 – ‘MODERN FRANS’ –
 
NR 3 – ‘NO STRESS’ –
 
NR 4 – ‘VIS’ – 
 
NR 5 – ‘VEGA’ –
 

Ik ga me nu voorbereiden op onze eigen kerst. Na de feestdagen pak ik het bloggen weer op. Ik zit boordevol plannen en hoop jullie ook in het nieuwe jaar weer te entertainen en inspireren met mijn kookavonturen, verhalen en recepten. Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe. Maak er wat moois van samen!

 

2 Comments

 1. Anoniem

  december 21, 2015 at 2:11 pm

  hallo lisette,
  Ik ben blij dat je weer zo enthousiast met je blog bezig bent.
  ik geniet ervan en ik pluk er geregeld iets van af.
  Echt leuke recepten.
  Helemaal leuk, ga zo door.
  jullie ook gezellige dagen en veel geluk en goede gezondheid in 2016 gewenst.
  groetjes, Marjon

  Reply
 2. Rinze Elzinga

  januari 13, 2016 at 4:46 pm

  Mooi hoor, ziet er super uit je nieuwe site. Als dat je keuken is word ik nog jaloers ook. Plaatje !!!!
  Benieuwd wat er allemaal nog gaat komen.

  Groet Rinze Elzinga

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress