Onze Franse Keuken

Goed begin blogjaar: overstap naar wordpress

Uncategorized | januari 11, 2016 | By

Mijn nieuwe blogjaar begint goed. Mijn belangrijkste blogvoornemen is namelijk al bijna uitgevoerd: De overstap van blogger naar wordpress. Nou klinkt dat misschien niet als een te lastig project, maar voor een digibeet als ik is het een bijna onhaalbaar doel. Ik loop al maanden te verkondigen dat ik wil gaan overstappen. Maarja,…dan de stap naar daadwerkelijk doen. Dat is toch best een dingetje. Hoe zorg ik er bijvoorbeeld voor dat mijn huidige content behouden blijft en dat iedereen mij kan blijven vinden?

Gelukkig had Arjan inmiddels ook door, dat het in mijn tempo niet op ging schieten. Dus is hij eens achter de pc gekropen en na vele vele uren nu een soort wordpress expert. Hij heeft van alles geïnstalleerd en gebouwd (vraag me alsjeblieft niet wat…geen idee). Ik heb alleen aangegeven welke nieuwe template ik wil en hij gaat nu mijn hele blog migreren.

Het enige wat ik dan nog hoef te doen is de werkwijze van wordpress in de vingers krijgen en leuke nieuwe blogposts schrijven. Dat gaat me wel lukken.
Dit is dus mijn laatste blogpost vanuit blogger.
Ik zie jullie hopelijk binnenkort, na de migratie, weer terug op mijn nieuwe wordpress blog.

Tot snel!

Oh ja; de lay out van de blog zal de eerste dagen nog niet optimaal zijn maar daar wordt hard aan gewerkt! 

1 Comment

 1. Claudia

  januari 11, 2016 at 11:12 pm

  Jaja, het staat er echt: “powered by WordPress”. Ziet er goed uit, Lies! Complimenten aan de WordPress-wizard 🙂
  Dikke kus,
  Clau

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress