Onze Franse Keuken

Kookvakantie Frankrijk 2020

kookvakantie 2020

Ons seizoen is nog maar net voorbij, maar wij zijn alweer druk bezig met de planning voor volgend jaar. De kookvakanties, die wij dit jaar voor het eerst organiseerden, waren ontzettend leuk. We hebben de smaak helemaal te pakken. In 2020 breiden we daarom het aantal kookvakanties uit van twee naar vier weken. We organiseren twee kookvakantie weken in juni en twee in september.

De insteek van onze kookweken is om gezellig samen te koken in ‘Onze Franse Keuken’. We richten ons daarbij niet zozeer op het aspect kooktechnieken. Eerder op het bereiden van toegankelijke gerechten, die daarna ook thuis makkelijk nog eens na te maken zijn. Enthousiaste hobbykoks kunnen bij ons dus prima uit de voeten. Bovendien is er naast het koken voldoende vrije tijd om lekker uit te rusten of om er zelf op uit te trekken.

Op basis van de opgedane ervaring en de fijne feedback van onze gasten hebben we het programma van onze kookvakanties voor komend seizoen enigszins aangepast. De voorinschrijvers hebben ons nieuwe programma reeds ontvangen en de eerste plekken zijn gereserveerd. Eén van de kookweken is zelfs al helemaal volgeboekt.

Vanaf vandaag staan ons nieuwe programma, de tarieven en de data online.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen koken in het prachtige Frankrijk? Kijk dan snel HIER voor meer informatie.

Voor deze kookvakantie hebben we overigens een aparte pagina aangemaakt op mijn blog. Deze staat als tabblad op de homepage, maar je kunt er ook komen door op de kookvakantie-foto in de sidebar te klikken.

Fijne zondag allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress