Onze Franse keuken

Gezonder genieten

Bonne2BAnnC3A9e.jpg

Uncategorized | januari 2, 2015 | By

Ik geniet van eten. Iedere dag weer. In dit nieuwe jaar blijf ik dat ook zeker doen, alleen de komende maanden ga ik voor een tikkie gezonder genieten.
 
Hoe?
Nou gewoon, door drie keer per dag goed te eten, iets meer te sporten (minder kan niet) en minder te snoepen (meer kan niet).
 
De reden?
 Ik wil ons volgende seizoen wat fitter ingaan. Seizoen 2015 van La Panacée start op 1 april – dus ik heb ruim 3 maanden de tijd. Geen dieetregime, weighwatchers ellende of andere moeilijke zaken. Dat is niets voor mij. Daarvoor hou ik gewoon teveel van eten. Ik zoek het meer in sporten (ahum) en door mezelf uit te dagen om wat vaker een ander type recepten te bereiden: met veel kruiden (Ottolenghi stijl), peulvruchten, gezonde soepen, originele lunchbroodjes en lekkere salades.
Gewoon lekker genieten dus!
 
Geniet je mee?
 Ik ga in ieder geval aan de slag en hier op mijn blog kan je mijn ‘gezonder genieten’ projectje volgen aan de hand van nieuwe lekkere recepten.
 
Bonne année allemaal!

Comments

 1. Leave a Reply

  Bonjade
  januari 3, 2015

  Oh een post naar mijn hart…….dit waren nu precies mijn goede voornemens, ha incl. het sporten….ahum 😉
  Dus ik ga dit op de voet volgen…..kom maar op met die gezonde recepten.

  De beste wensen voor het nieuwe jaar…..en ben benieuwd hoeveel we gaan afvallen 😉

  Fijn weekend

  LIefs

 2. Leave a Reply

  Lisette
  januari 4, 2015

  Oh top – goed om te weten dat er iemand naar uitkijkt. Bedankt!

 3. Leave a Reply

  Nell Nijssen
  januari 4, 2015

  Ah, een goed voornemen! Heel erg super. Die knop moet om. Ook bij mij, na al het feestgedruis. Groenten en fruit. Minder wijn. Slechts één keer per week een zondig knabbeltje. Yes! Happy newyear, Lisette.

Leave a Comment