Onze Franse Keuken

Kookvakantie La Panacée

kookvakantie in Frankrijk

Afgelopen week draaiden wij onze eerste kookvakantie week. Ik vond het waanzinnig spannend. We boften, want wat een ontzettende leuke groep gasten. Goede samenwerking in de keuken en veel gezelligheid aan tafel. Samen koken, eten en genieten. Dat was ons doel en die opzet is zeker geslaagd…

Wij hebben onze gasten recepten laten bereiden, die ze vervolgens zelf thuis ook makkelijk nog eens kunnen maken. Dus geen moeilijke culinaire trucs. Gewoon hobbykok niveau. Die insteek viel (gelukkig) in goede aarde.

Eerlijk is eerlijk. Het was voor ons ook een zeer intensieve week. Zo’n eerste keer is het toch een beetje zoeken en uitproberen qua formule. Eind september organiseren we nog zo’n kookvakantie (volgeboekt). Op basis van de opgedane ervaringen zullen we het kookprogramma voor seizoen 2020 samenstellen.

Benieuwd wat een kookvakantie op La Panacée nou precies inhoudt? Bekijk dan even dit filmpje:

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan één van onze kookvakanties? Schrijf je dan nu vast in voor volgend seizoen. Hoe? Stuur even een e-mailbericht naar info@lapanacee.nl

Voorinschrijven verplicht je uiteraard tot niets. Je ontvangt van ons in oktober éénmalig een e-mailbericht met het nieuwe kookprogramma voor seizoen 2020 met bijbehorende data. De voorinschrijvers ontvangen dit programma twee weken voordat we het online zetten. Op die manier kunnen voorinschrijvers, indien gewenst, alvast een plekje reserveren.

3 Comments

  1. Claudia

    juni 15, 2019 at 6:30 pm

    Wat gaaf, Lies! De lol spat er vanaf – ik had niet anders verwacht, maar het blijft toch spannend, zo’n eerste kookweek. Stoer hoor!
    Dikke kus,
    Clau

    Reply
    • Lisette

      juni 26, 2019 at 12:52 pm

      Het was zeker spannend :-). Gelukkig hartstikke goed gegaan. Dikke zoen

      Reply
  2. Pauline

    november 9, 2019 at 2:17 pm

    Hoi Lisette, Het was een SUPER leuke week!! Nogmaals dank voor je ( jullie ) goede begeleiding etc. etc. We gaan olijven plukken volgende week–dan ga ik zeker weer wat maken–zo wie zo de walnotentaart, ofwel Gateau aux noix la Panacee……..Hartelijke groet, Paula

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress