Onze Franse Keuken

La Rentrée

Rentree.jpg
 

Daar gaat ze….mijn kleine meisje….op naar de Franse kleuterschool.
In Frankrijk starten alle kinderen tegelijkertijd op 1 september. Vandaag dus. Marie vond het wel een beetje spannend, maar zwaaide gelukkig even lachend naar mama bij het raam van haar klas.

Jullie hebben het vast al gemerkt. De maand augustus lag mijn blog, ondanks mijn stellige voornemen om de hele zomer door te bloggen, toch even stil. Ik had goed voorgewerkt. Recepten – check. Foto’s – check. Alleen nog de blogpost schrijven en posten. Het leek mij vooraf best te doen. Ik zou toch hier en daar wel een momentje kunnen vinden om achter de pc te kruipen? Niet dus.

Net als ieder seizoen bleek mijn plan te enthousiast, want het was gewoon te druk hier op La Panacée. Volle bak met gasten aan de slag en daarnaast ook onze twee kleine meiden in het gareel houden. Tja,….pas op de plaats dan maar en het bloggen oppakken als er weer tijd voor is. Ik vind dit ‘la rentrée’ moment wel mooi.

De geplande BBQ bijgerechten (zie laatste blogposts van juli) schuif ik opzij (misschien iets voor volgende zomer?!) en begin weer opnieuw met frisse moed. Ik zit boordevol plannen, heb veel inspiratie opgedaan en ja,ja, zelfs met Inge al de nodige nieuwe ‘Samen koken op afstand’ testrecepten afgestemd. Aan de slag dus……

2 Comments

 1. Marthy Berends

  september 1, 2015 at 1:22 pm

  Ik mistte je inderdaad maar het geeft niet hoor. Ik begrijp heel goed dat je bedrijf en kinderen voorgaan, dat tekent je. Lieve groet uit de Ardèche.

  Reply
 2. Ankie

  september 1, 2015 at 7:25 pm

  Ach gossie…. wat een spannend moment.
  Hier is Fabienne aan haar 2e week begonnen op haar nieuwe school en Femke is sinds gisteren op Introductiekamp HBO. Allebei ook iets nieuws….
  Het went vanzelf weer! groetjes

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress