Kidscuisine : Pizza versieren
Vandaag even geen nieuw ‘kidsrecept’, maar een kijkje bij ons table d’hôte enfant op La Panacée.
Het hoogseizoen is in volle gang en iedere week hebben wij zo’n 6 tot 8 kinderen te gast. Zij eten gezamenlijk aan één lange tafel. Ze krijgen een kindergerecht en een toetje. Onze eigen meiden eten ook altijd mee.
Bij aankomst vroeg één van onze jongere vaste gasten – Jannes – of we deze week weer eens pizza gingen versieren. Dat hadden we al een tijdje niet gedaan. Het hangt namelijk een beetje af van de samenstelling van de groep (leeftijd en/of aantal kids), maar het kwam nu toevallig prima uit.
Dus aan de slag. Pizzabodems klaarzetten. Zelf wat tomatensaus maken van passata en pizzakruiden en vast op de bodems smeren als basis. Vervolgens zetten we een aantal bakjes klaar met onder andere blokjes ham, salami, kaas, champignons en paprika.
Kids erbij roepen en versieren maar…..
Dan nog wat olijfolie erover, een ruim kwartier in een loeihete oven en ……SMULLEN!!
Claudia
juli 31, 2015 at 8:16 pmMmmm… pizza. Ik pleit bij deze voor een table d'hôte grand enfant 😉
Dikke kus,
Clau
Ankie
augustus 1, 2015 at 4:52 pmOh heerlijk en gezellig. Fabienne had er graag bij willen zijn 🙂 Dikke knuffel voor je meisjes! Ankie
Nell Nijssen
augustus 13, 2015 at 4:55 pmOh, wat leuk voor de kinderen! En dat je daar allemaal nog tijd voor neemt. Petje af, om het maar eens op z'n Frans te zeggen.