Onze Franse Keuken

Zomerreces ‘Onze Franse Keuken’ 2023

zomerreces onze franse keuken

Rondom La Panacée | juni 4, 2023 | By

Zomerreces ‘Onze Franse Keuken’ 2023. Juni is aangebroken en ons seizoen op La Panacée is in volle gang. Hoog tijd om het bloggen even te parkeren voor nu…

Ons seizoen is dus in volle gang. De afgelopen weken ontvingen wij vooral Franse gasten. Nu het hoogseizoen start wijzigt dit naar overwegend Nederlandse en Belgische gasten. Afgelopen week draaiden wij onze eerste kookvakantie van het seizoen. De gasten hebben heerlijk staan kokkerellen aan de vier kookeilanden in onze buiten kookstudio.

We hadden werkelijk prachtig weer. Dus konden we buiten dineren aan de lange tafels onder de lindebloesems.

Over twee weken draaien we de volgende kookweek en dan nog twee in september. Helaas is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan een kookvakantie dit seizoen. Alle vier de weken zijn volgeboekt.

Lijkt het je leuk om ook een keertje deel te nemen aan één van onze kookvakanties? Stuur ons dan gewoon even een berichtje (info@lapanacee.nl). Wij zetten je dan gelijk op de lijst. Zodra de data voor volgend seizoen bekend zijn sturen wij een bericht naar alle mensen op de lijst. Die groep heeft dan twee weken de tijd om een plekje vast te leggen. Daarna zetten we de data online op onze website/blog/social media.

De rest van het seizoen is onze buitenkook studio overigens niet te gebruiken. Die ruimte wordt dan benut als speelhonk. We koppelen de kookeilanden af. Die maken plaats voor de tafeltennistafel en de tafelvoetbal. In het seizoen koken Arjan en ik met zijn tweetjes voor de gasten. Zij kunnen vijf avonden per week gebruik maken van onze table d’hôte. Wij serveren dan een drie gangen diner. De overige twee avonden gaan onze gasten naar restaurantjes in de dorpjes hier in de omgeving.

Uitzicht ‘Vallee de la Dordogne’ – uitkijkpunt Domme’

Tijdens het hoogseizoen dus even geen tijd om nieuwe recepten uit te werken en te posten. Ik zal deze zomer wel op facebook en instagram regelmatig een foto posten met een link naar het bijbehorende, reeds bestaande, recept op mijn blog. In het najaar, na afloop van ons seizoen, pak ik het bloggen weer op. Vanaf november heb ik weer wekelijks een nieuw recept voor jullie – op zondag hier op mijn blog.

Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress