Onze Franse Keuken

Seizoensdrukte

Uncategorized | mei 31, 2017 | By

Hallo allemaal. Daar ben ik weer even – na een vrij lange stilte op mijn blog. Sorry, maar ik was gewoon veel te druk met andere dingen. Zo slokte de start van ons 9e (!) seizoen op La Panacée een groot deel van mijn aandacht op. De rest had ik nodig voor onze meiden. Tja, dan zit lekker schrijven voor mijn blog er dus simpelweg niet in. Dit is serieus de eerste keer deze maand, dat ik mijn privé-laptop open sla. Bizar. Ik heb uiteraard wel achter de pc gezeten, maar uitsluitend om zakelijke mail (reserveringen etc.) af te handelen.

De komende maanden zal het hier zeker niet rustiger worden. Ik zal proberen om af en toe toch iets te posten. Aan inspiratie namelijk geen enkel gebrek. Ik heb de afgelopen tijd een paar heerlijke recepten getest, die ik graag met jullie wil delen. Ik ben altijd zo benieuwd naar jullie reacties.

Mocht het me nou echt niet lukken om een gaatje te vinden om nieuwe blogposts te schrijven, dan zien jullie me gewoon na afloop van ons hoogseizoen weer terug. First things first….

Gelukkig staan er zo langzamerhand al best veel recepten op mijn blog. Ik hoop dan ook, dat jullie daar voorlopig mee uit de voeten kunnen :-).

Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne en zonnige zomer toe!

Veel liefs uit Frankrijk, Lisette

 

3 Comments

 1. Nicolette

  mei 31, 2017 at 3:17 pm

  Lieve Lies
  Een goed seizoen gewenst voor jou en je gezin.
  Dikke kus……?

  Reply
 2. Inge van Helden

  juni 3, 2017 at 4:50 pm

  Hi Lisette,
  Het is voor ons alweer even geleden dat we bij jullie waren. Ik denk zo’n 4 jaar geleden. Maar ik neem nog steeds zo af en toe een kijkje op je blog!
  Heel goed seizoen toegewenst!
  Inge

  Reply
 3. Gerry/Gewoon Lekker Gewoon

  juni 23, 2017 at 10:56 am

  Een mooi seizoen gewenst, au revoir!

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress