Onze Franse Keuken

Verleidelijke nieuwe kleuren Creuset

september 9, 2013 | By

Bron foto: www.lecreuset.nl
Ik ben dol op Le Creuset – echt mijn favoriete pannenmerk. Trouwens, ze hebben ook veel andere mooie kookgadgets. Mijn rode Creusetpannen gebruik ik ontzettend veel. Ideaal voor stoofgerechten, maar ook lasagnesauzen, gehaktballen en andere lekkere dingen bereid ik in deze gietijzeren loodzware exemplaren.

In een Frans kooktijdschrift zag ik laatst dat Creuset nu ook een nieuwe matte lijn heeft uitgebracht, ‘mate à croquer’ genaamd. Sinds april zijn de meeste producten niet alleen in de klassieke glanzende kleuren verkrijgbaar, maar ook in mineraalblauw, katoen en sisal. Vooral die laatste kleur spreekt me erg aan. Een prachtige zachte tijdloze beige tint.

Bron foto: www.lecreuset.fr

Ik blijf mijn klassiek rode kleur trouw (bijna al mijn kookgadgets zijn rood), maar moet eerlijk toegeven dat ik, als ik nu aan de start van mijn verzameling zou staan, misschien toch wel voor deze nieuwe kleurenlijn zou kiezen… Wat jij?

Eens een uitgebreider kijkje nemen? Klik hier 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress