Onze Franse Keuken

On y va!

Herschaalde2Bkopie2Bvan2B1-DSC_0358.jpg

Rondom La Panacée | november 5, 2014 | By

Ja, daar ben ik weer! 

Wat later dan verwacht, maar het seizoen was ook pittiger dan gedacht. Een zomer draaien met onze twee kleine meisjes erbij was op zijn zachtst gezegd een mega-uitdaging. Ik moest het begrip multi-tasken echt opnieuw uitvinden voor mezelf. Ondanks de drukte, hebben we ook dit jaar weer enorm genoten. Wat hebben we ontzettend gelachen met onze gasten en leuke en mooie gesprekken gevoerd. Het was echt top.

Nu het seizoen voorbij is hebben we voorlopig even de tijd aan onszelf. Dus eerst een beetje bijslapen, voor zover dat mogelijk is met kleine kinderen in huis, en lekker op pad in de omgeving.

Zo langzamerhand heb ik ook wel weer zin om een beetje te gaan kokkerellen en bloggen. Ik heb jullie zoveel te vertellen: over leuke culinaire uitstapjes, die ik heb gemaakt; over gave kookboeken, die ik heb gelezen en uiteraard over lekkere gerechten die ik heb ontdekt.

Dus,….bedankt voor alle leuke berichtjes de afgelopen maanden…ik hoop jullie vanaf nu weer te kunnen vermaken met mijn schrijfsels over het wel en wee in onze Franse keuken.

On y va!

2 Comments

 1. Fête des Gamins

  november 5, 2014 at 6:36 pm

  Ik kijk er naar uit!

  Reply
 2. wil

  november 6, 2014 at 11:49 am

  Leuk dat je weer tijd hebt, we hebben je gemist

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress