Onze Franse Keuken

Kookinspiratie: Populaire Franse foodblog

juni 1, 2012 | By

Als ik even tijd heb dan struin ik internet af op zoek naar leuke Franse foodblogs. Dan sla ik namelijk twee vliegen in één klap. Ik kan inspiratie op doen, maar tegelijk ook mijn Frans een beetje ophalen. Een prima combi dus.

Dit is een blog die ik je niet wil onthouden ‘La Cuisine de Bernard’ – door een poll op af-touch cuisine uitgeroepen tot beste foodblog van Frankrijk 2012. Zeker een bezoekje waard. Mocht je de Franse taal niet machtig zijn – gewoon een beetje plaatjes kijken is ook leuk.

Niet op de hoofdpagina blijven hangen, want die is niet bijzonder – maar klik de recepten aan in de linkerbalk. Dan kom je ineens in stap voor stap bewerkingen.  Bekijk bijvoorbeeld eens zijn recept voor Macarons met frambozen en witte chocolade. Ik krijg in ieder geval gelijk zin om ze te gaan maken:

Frans recept voor Frambozen Macarons:

http://www.lacuisinedebernard.com/2011/07/les-macarons-framboises-chocolat-blanc.html

Link naar Franse foodblog van Bernard om inspiratie op te doen:
http://www.lacuisinedebernard.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress