Linzen salade met pesto
Rucola, linzen, radijsjes en groene olijven met een pestodressing
Voorbereidingstijd5 minuten min
Gang: Main Course
Keuken: French
Porties: 1
Auteur: Onze Franse Keuken
- 1 handje rucola
- 100 gram linzen uit blik
- 5 radijsjes
- 5 olijven groen, ontpit
- 2 eetlepels verse pesto (ik gebruik onze zelfgemaakte rucola-walnoten pesto), maar kant en klare pesto genovese kan ook.
- 1 eetlepel olijfolie
Giet de linzen in een vergiet en spoel ze goed af. Doe ze in een kom.
Snijd de radijsjes en olijven in plakjes.
Verdun de pesto door er een eetlepel olijfolie door te roeren.
Leg de rucola in een diep bord. Schep daar de linzen op. Verdeel de radijsjes en olijven erover.
Besprenkel het geheel met de pestodressing en genieten maar.