Ga terug

Linzen salade met pesto

Rucola, linzen, radijsjes en groene olijven met een pestodressing
Voorbereidingstijd5 minuten
Gang: Main Course
Keuken: French
Porties: 1
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 1 handje rucola
  • 100 gram linzen uit blik
  • 5 radijsjes
  • 5 olijven groen, ontpit
  • 2 eetlepels verse pesto (ik gebruik onze zelfgemaakte rucola-walnoten pesto), maar kant en klare pesto genovese kan ook.
  • 1 eetlepel olijfolie

Instructies

  • Giet de linzen in een vergiet en spoel ze goed af. Doe ze in een kom.
  • Snijd de radijsjes en olijven in plakjes.
  • Verdun de pesto door er een eetlepel olijfolie door te roeren.
  • Leg de rucola in een diep bord. Schep daar de linzen op. Verdeel de radijsjes en olijven erover.
  • Besprenkel het geheel met de pestodressing en genieten maar.