Ga terug

Aardappelsalade 'Matt Preston'

Totale tijd30 minuten
Porties: 2
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 400 gram aardappelen
  • 3 eieren
  • 100 gram spekblokjes
  • 2 lenteuitjes

Dressing

  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • 1 theelepel grove mosterd
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 theelepel witte basterdsuiker
  • zout & peper
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook

Instructies

  • Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokken. Kook ze beetgaar en laat afkoelen.
  • Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine blokjes.
  • Bak de spekblokjes lekker knapperig.
  • Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes.
  • Doe de aardappel, spek, ei en lenteui in een kom.
  • Maak de dressing: hussel de mayonaise, creme fraiche, mosterd, azijn en suiker door elkaar en breng royaal op smaak met zout en peper.
  • Giet de dressing in de kom en hussel alles voorzichtig door elkaar.
  • Bestrooi met de fijngehakte bieslook. Bon appetit!

Notities

Adapted from Matt Preston