Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Aardappelsalade 'Matt Preston'
Totale tijd
30
minuten
min
Porties:
2
Auteur:
Onze Franse Keuken
Ingrediƫnten
400
gram
aardappelen
3
eieren
100
gram
spekblokjes
2
lenteuitjes
Dressing
1
eetlepel
mayonaise
1
eetlepel
creme fraiche
1
theelepel
grove mosterd
1
eetlepel
appelazijn
1
theelepel
witte basterdsuiker
zout & peper
2
eetlepels
fijngehakte bieslook
Instructies
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokken. Kook ze beetgaar en laat afkoelen.
Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine blokjes.
Bak de spekblokjes lekker knapperig.
Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes.
Doe de aardappel, spek, ei en lenteui in een kom.
Maak de dressing: hussel de mayonaise, creme fraiche, mosterd, azijn en suiker door elkaar en breng royaal op smaak met zout en peper.
Giet de dressing in de kom en hussel alles voorzichtig door elkaar.
Bestrooi met de fijngehakte bieslook. Bon appetit!
Notities
Adapted from Matt Preston