Ga terug

Broodje gerookte zalm met Piccalilly-mascarpone

Broodje gerookte zalm, gegrilde courgette en avocado met Piccalilly-mascarpone
Voorbereidingstijd5 minuten
Gang: lunch
Keuken: Franse Keuken
Trefwoord: broodje zalm
Porties: 1
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 1 eetlepel mascarpone
  • 1 theelepel Piccalilly volle
  • 1 stokbroodje
  • 3 plakjes gerookte zalm
  • 3 plakken courgette
  • 1 eetlepel olijfolie
  • versgemalen peper
  • 1/4 avocado in plakjes
  • sla

Instructies

  • Meng de Piccalilly door de mascarpone en smeer de spread op het stokbrood.
  • Smeer de plakken courgette in met olijfolie en geef een paar fikse draaien aan de pepermolen boven de plakjes. Gril de plakjes courgette vervolgens op de grillplaat/grillpan en leg ze daarna op het stokbroodje.
  • Leg wat plakjes avocado en wat blaadjes sla op de zalm en courgette en serveer. Enjoy.