Broodje gerookte zalm met Piccalilly-mascarpone
Broodje gerookte zalm, gegrilde courgette en avocado met Piccalilly-mascarpone
Voorbereidingstijd5 minuten min
Gang: lunch
Keuken: Franse Keuken
Trefwoord: broodje zalm
Porties: 1
Auteur: Onze Franse Keuken
- 1 eetlepel mascarpone
- 1 theelepel Piccalilly volle
- 1 stokbroodje
- 3 plakjes gerookte zalm
- 3 plakken courgette
- 1 eetlepel olijfolie
- versgemalen peper
- 1/4 avocado in plakjes
- sla
Meng de Piccalilly door de mascarpone en smeer de spread op het stokbrood.
Smeer de plakken courgette in met olijfolie en geef een paar fikse draaien aan de pepermolen boven de plakjes. Gril de plakjes courgette vervolgens op de grillplaat/grillpan en leg ze daarna op het stokbroodje.
Leg wat plakjes avocado en wat blaadjes sla op de zalm en courgette en serveer. Enjoy.