Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pain Perdu
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Porties:
4
Auteur:
Onze Franse Keuken
Ingrediënten
10
sneetjes
casino wit
2
eieren
250
ml
halfvolle melk
2
eetlepels
lichtbruine basterdsuiker
+extra voor bestrooien
1
theelepel
kaneel
+extra voor bestrooien
gezouten roomboter
Instructies
Kluts de eieren in een platte schaal goed door elkaar. Voeg melk, suiker en kaneel toe en kluts goed.
Leg de boterhammen één voor één in de schaal en draai ze om. Ze zuigen zich vol met het eimengsel.
Smelt een klont boter in een koekenpan en bak de doorweekte boterhammen in een paar minuten aan beide kanten mooi bruin.
Verdeel de gebakken boterhammen over bordjes en bestrooi met nog een beetje extra basterdsuiker en/of kaneel. Bon appetit!
Notities
Adapted from www.wentelteefjes.com