Ga terug

Pain Perdu

Voorbereidingstijd5 min
Porties: 4
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediënten

  • 10 sneetjes casino wit
  • 2 eieren
  • 250 ml halfvolle melk
  • 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker +extra voor bestrooien
  • 1 theelepel kaneel +extra voor bestrooien
  • gezouten roomboter

Instructies

  • Kluts de eieren in een platte schaal goed door elkaar. Voeg melk, suiker en kaneel toe en kluts goed.
  • Leg de boterhammen één voor één in de schaal en draai ze om. Ze zuigen zich vol met het eimengsel.
  • Smelt een klont boter in een koekenpan en bak de doorweekte boterhammen in een paar minuten aan beide kanten mooi bruin.
  • Verdeel de gebakken boterhammen over bordjes en bestrooi met nog een beetje extra basterdsuiker en/of kaneel. Bon appetit!

Notities

Adapted from www.wentelteefjes.com