Ga terug

Udon noedels met garnalen

udon noedels met garnalen en dragon pesto
Totale tijd10 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinese
Trefwoord: udon noedels met garnalen
Porties: 2
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 180 gram Udon Noedels 2x 90 gram Hakubaku Organic Udon Noedels
  • 100 gram middelgrote garnalen gekookt en gepeld, darmkanaal verwijderd

Dragon Pesto

  • 2 eetlepels platte peterselie fijngehakt
  • 4 eetlepels dragon fijngehakt
  • 1/2 teen knoflook
  • 50 gram Parmezaanse kaas vers geraspt
  • 2 eetlepels citroensap
  • 50 gram pijnboompitten
  • 100 ml olijfolie
  • zeezout

Instructies

  • Zet een pan met ruim water op en breng het water aan de kook. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Maak in de tussentijd de dragon pesto.
  • Voor de dragon pesto. Doe alle bestanddelen in de keukenmachine en meng tot een dikke pesto.
  • Giet de noedels af. Voeg 4 eetlepels pesto toe en hussel door elkaar. Voeg de garnalen toe en hussel nogmaals goed door elkaar. Proef (voeg indien nodig nog extra pesto toe naar smaak of geef los in een schaaltje erbij). Schep op noedels op de borden en serveer. Bon appetit.