Verwarm het blik confit de canard in een pan ruim kokend water. Open het blik, haal de poten uit het gesmolten vet, verwijder het vel en haal het vlees van de poten. Doe het vlees in een schaaltje en zet apart.
Smelt de boter in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak ze op hoog vuur tot al het vocht verdampt is. Dat duurt een minuut of 10.
Ga in de tussentijd verder met de andere onderdelen van het gerecht:
Zet in de tussentijd een pan met water op het vuur om de penne te koken. Voeg zout toe en kook de penne in 10 - 13 minuten beetgaar (volg instructies verpakking).
Smelt de boter voor de kool in een pan, voeg de kool toe en vervolgens de witte wijn en komijnpoeder en smoor de witte kool tot hij gaar is. (duurt een minuut of 10-15)
Nu weer verder met hoofdonderdeel:
Als het vocht van de champignons verdampt is roer je de bloem erdoor en laat even garen. Giet dan de witte wijn erbij en vervolgens ook de bouillon en room. Breng aan de kook en roer de stukjes confit de canard erdoor. Laat nog een paar minuten op middenhoog vuur garen.
Roer de peterselie erdoor. Meng de confit-champignonsaus met de pasta en de witte kool. Proef en breng, indien nodig, verder op smaak met zout en peper. Bon appetit!