Ga terug

Macaroni salade met piccalilly

Voorbereidingstijd15 minuten
Porties: 4
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 250 gram macaroni
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 rode paprika
  • 1/2 rode ui
  • 80 gram cheddar kaas
  • 100 gram gekookte doperwten

Voor de dressing

  • 3 volle theelepels dille
  • 125 gram yoghurt
  • 1 eetlepel Zaanse mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • 3 eetlepels piccalilly
  • 2 eetlepels appelazijn
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel suiker
  • peper naar smaak

Instructies

  • Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel daarna af met koud water om de macaroni te koelen. De de macaroni in een grote kom.
  • Snijdt de bleekselderij, paprika, ui en cheddar in kleine blokjes. Doe ze bij de macaroni. Voeg ook de doperwten toe.
  • Maak de dressing: roer de dille, yoghurt, mayo, mosterd, piccalilly, azijn, zout en suiker goed door elkaar. Breng op smaak met peper.
  • Roer de dressing door de macaroni en proef. Voeg indien nodig, nog wat extra zout en/of peper toe. Bon appetit.