Ga terug

Kokos Rotsjes

Voorbereidingstijd1 uur 30 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Porties: 4
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediƫnten

  • 1 ei
  • 90 gram kristalsuiker
  • 125 gram geraspte kokos

Instructies

  • Klop het ei met de suiker in je keukenmachine tot een lichtgele mousse. Dit duurt een minuut of 5 Ć  6.
  • Voeg dan de geraspte kokos toe en meng dit ook nog even goed. Er ontstaat een dikkig kruim.
  • Dek de kom af met keukenfolie en zet 1,5 uur in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Zet een bakplaat klaar, bekleed met bakpapier.
  • Haal de kom uit de koelkast en vorm met je handen kleine balletjes. Gewoon een beetje kneden, kan echt geen kwaad. Als het goed is krijg je zo'n 12 bonken.
  • Leg ze met wat tussenruimte naast elkaar op de bakplaat.
  • Schuif in de oven en bak 15 minuten. Als het goed is zijn ze nu mooi lichtbruin. Enjoy!