Ga terug

Gevulde 'lente' eitjes

Totale tijd15 minuten
Porties: 2
Auteur: Onze Franse Keuken

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1,5 eetlepel mayonaise
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • paar blaadjes rucola
  • 3 takjes platte peterselie
  • 5 grote blaadjes verse munt
  • zout & peper

Instructies

  • Kook de eieren hard. Pel ze, snijd ze in de lengte doormidden en verwijder de eidooiers.
  • Doe 2 eidooiers in een keukenmachine, samen met de mayonaise, geitenkaas, rucola, blaadjes van de peterselie en munt. Meng tot een gladde mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  • Vul de eieren met de mousse. Smeer de resterende eidooier door een zeef en besprenkel de mousse met de eidooierstukjes. Serveer en geniet....

Notities

Adapted from Régal magazine