Onze Franse Keuken

Kookvakantie september

kookvakantie

Afgelopen week draaiden wij weer een kookvakantie op La Panacée. Samen met tien enthousiaste gasten gingen we aan de slag in onze keuken. Wat hebben we gelachen en genoten van alle gerechten, die tijdens de diverse kookworkshops werden gemaakt.

Onze insteek – geen moeilijke culinaire trucs, maar gewoon leuke gerechten bereiden – die vervolgens ook thuis makkelijk nog eens te maken zijn – viel (gelukkig) wederom in goede aarde.

Samen aan de slag in ‘Onze Franse Keuken’

Qua weer was het een zeer wisselvallige week. Zo nu en dan een bui, maar gelukkig kwam de zon ook af en toe tevoorschijn. Tijdens de borrel na de kookworkshops zaten we meestal lekker buiten aan de lange tafels onder de lindebloesems. Voor het diner verkasten we iedere avond naar binnen.

borrelhappen: gevulde auberginerolletjes en brickdeeg pakketjes
Diner in onze eetkamer
Provençaalse groentesoep met Pistou

Benieuwd hoe het is om deel te nemen aan onze kookvakantie? Dan heb ik een leuke leestip voor je. Eén van de gasten van afgelopen week beschrijft haar persoonlijke ervaringen namelijk in een heerlijke humoristische column: Wondermiddel .

Onze eerste kookvakanties zijn een feit. Het smaakt zeker naar meer. Volgend seizoen staan er maar liefst vier weken op de planning. We passen het programma, op basis van de in dit seizoen opgedane ervaringen, hier en daar wat aan. We hopen in 2020 net zulke mooie kookweken te mogen beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress