Onze Franse keuken

Kookvakantie Frankrijk 2019

Kookvakantie | november 30, 2018 | By

Kookvakantie in Frankrijk 2019. Vandaag heb ik een hele leuke primeur voor jullie: Vanaf komend jaar is het mogelijk om bij ons te komen koken in Onze Franse Keuken.

Arjan en ik gaan namelijk kookvakanties organiseren. We hebben één kookweek in juni en één in september op de planning staan.

Tijdens de kookweek nemen we onze gasten mee op culinaire uitstapjes, bezoeken we lokale marktjes en gaan we samen héél veel koken. Uiteraard is er ook genoeg tijd om lekker te relaxen op La Panacée, te zwemmen en om er zelf op uit te trekken.  

Arjan en ik zijn enthousiaste hobbykoks. Al tien seizoenen koken wij zes avonden per week voor onze gasten in onze chambres & table d’hôtes La Panacée. We weten inmiddels precies waar de beste streekproducten verkrijgbaar zijn en kunnen de mooiste plekjes in de omgeving laten zien.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen koken in het prachtige Frankrijk? Kijk dan snel HIER voor meer informatie.

Voor deze kookvakantie hebben we overigens een aparte pagina aangemaakt op mijn blog. Deze staat als tabblad op de homepage, maar je kunt er ook komen door op de kookvakantie-foto in de sidebar te klikken.

Fijn weekend allemaal!

Comments

 1. Leave a Reply

  Joan de jong
  december 1, 2018

  I’m going to try and get three of my lady friends to come in September, are the cooking lessons in English.?

  • Leave a Reply

   Lisette
   december 1, 2018

   Hi Joan, I’ve got a better idea. I’ll send you an email.

 2. Leave a Reply

  Thea van Wijk
  maart 20, 2019

  dag Lisette, hebben jullie nog ruimte van 21-28 sept?

  • Leave a Reply

   Lisette
   maart 24, 2019

   Beste Thea, helaas hebben we geen plekje meer vrij in de kookvakantie van 21-28 september. Die is helemaal volgeboekt. We hebben nog wel plek in de extra kookvakantie. Die staat gepland voor de 2e week van juni. (8 – 15 juni). Vriendelijke groet, Lisette

Leave a Comment