Wrap met gerookte makreel
Deze wrap met frisse avocado-spread en gerookte makreel is mijn laatste ontdekking. Na een Mexicaanse maaltijd bleven wat wraps over. Die gebruikte ik de volgende dag voor dit lunchgerecht. Weer eens wat anders dan een broodje kaas. Misschien een leuke tip voor komend weekend?…
Doe een halve avocado in je keukenmachine. Voeg mascarpone, koriander, limoensap en zout toe. Meng tot een gladde spread. Smeer je spread op je wrap.
Trek je gerookte makreel in vlokken en leg dat op de spread.
Verdeel een handje kidneybonen over de makreel.
Dek het af met ijsbergsla.
Rol de wrap op. Snijd hem in tweeën en genieten maar.
Wrap met gerookte makreel
Ingrediënten
- 2 wraps
- 1 halve avocado geschild en in stukjes
- 1 eetlepel mascarpone
- 1 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel korianderblaadjes
- snuf zout & peper
- 100 gram gerookte makreel
- 1 handje handje kidneybonen uit blik - uitgelekt en afgespoeld
- 1 handje handje ijsbergsla
Bereiding
- Doe de stukjes avocado in een keukenmachine. Voeg mascarpone, limoensap, korianderblaadjes toe en meng alles tot een gladde spread. Breng op smaak met een wat zout en peper.
- Smeer de wraps in met en laagje avocadospread. Trek de makreel in vlokken en verdeel dit over de spread. Verdeel de kidneybonen erover en dek het geheel af met wat ijsbergsla.
- Rol de wraps op en snijd ze doormidden. Bon appetit!