Onze Franse Keuken

Eerste youtube mijlpaal: 100+ abonnees

Youtube | januari 30, 2018 | By

Vandaag heb ik iets te vieren. Een mijlpaal momentje voor ‘Onze Franse Keuken’. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik sinds december actief op youtube. Daar deel ik kookvideo’s en vlogs over ons leven in Frankrijk. Een leuk verlengstuk van mijn blogactiviteiten. Dat vloggen is een enorme creatieve uitdaging. Niet alleen het filmen zelf vraagt aandacht. Ook het bewerken van de beelden en de muziek eronder zetten is best pittig voor mij als beginneling. In december heb ik aangegeven, dat ik hoopte op meer dan 100 abonnees. Dat is gelukt, want ik heb inmiddels al 102 abonnees – YEAH! Super trots!

Waarom is die mijlpaal van 100 abonnees nou zo belangrijk voor mij? Bij youtube kan je vanaf dat aantal volgers je eigen URL claimen. Lekker belangrijk hoor ik je denken. Nou, voor mij als blog/vlogger is het toch wel heel fijn. Ik ben nu namelijk makkelijker te vinden. 

In plaats van een random aantal cijfers en lettertekens, zoals bijvoorbeeld dit: 

www.youtube.com/channel/UCvkIIqHXzcr2JaZlJ_BaXcg?.8

is mijn youtube kanaal vanaf nu:

www.youtube.com/onzefransekeukenvlogt

Dat is toch een stukje duidelijker en netter. 
Uiteraard had ik het liefst ‘www.youtube.com/onzefransekeuken’ willen hebben, maar dat was volgens het programma niet mogelijk. Er zouden teveel gelijksoortige namen in gebruik zijn. Bizar, maar waar. Ik moest dus nog wat tekens toevoegen. Na overleg met Arjan en de blogfee, heb ik gekozen voor ‘onzefransekeukenvlogt’. Dat dekt de lading namelijk wel en is lekker actief. Credits voor deze suggestie gaan naar de blogfee. 

In januari heb ik door andere zaken (waarover later meer) geen nieuwe video’s opgenomen. Niet gevreesd, vanaf februari komen er weer een aantal nieuwe aan. Mocht je graag een bepaald recept van mijn blog in video versie willen zien, laat het mij dan weten (in een reactie op deze blogpost, maar mag uiteraard ook per email).

Oja, misschien ook wel even leuk om hier aan te geven: op mijn instagram-account kan je vandaag vragen inleveren. Om het behalen van deze mijlpaal te vieren zal ik een ‘Q & A’, oftewel ‘vraag-en-antwoord’ vlog opnemen. Dus heb je een brandende vraag aan mij. Grijp je kans en stel hem (via – www.instagram.com/onze_franse_keuken). Wie weet komt je vraag in mijn Q&A-vlog aan bod. 

Mocht je voor het eerst mijn blog bezoeken en mijn youtubefilmpjes willen bekijken – klik dan op het tabje ‘video’s’ bovenaan deze blogpagina. 

Fijne avond allemaal!

 

2 Comments

 1. Joke

  januari 30, 2018 at 8:49 pm

  Gefeliciteerd Lisette???!! Ik blijf je vlog met veel plezier volgen ?

  Reply
  • Lisette

   januari 31, 2018 at 7:37 am

   Dank je wel Joke!

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress