Onze Franse Keuken

Kick-off Kerst 2016

kerst | december 5, 2016 | By

Waarschijnlijk zijn jullie op dit moment nog lekker aan het genieten van pakjesavond. Hier in Frankrijk staat alles daarentegen alweer volledig in het teken van kerst. De voorbereidingen voor de kerstblogmaand zijn in volle gang. December is voor mij namelijk altijd de (zelfopgelegde) meest hectische periode op bloggebied. Ook de leukste moet ik eerlijk zeggen. Alleen al de voorpret van het zoeken naar originele recepten. Lekker inspiratie opdoen in allerhande kookboeken en tijdschriften. Dat geeft altijd zo’n energieboost. De eerste kook- en fotosessies zijn inmiddels achter de rug en mijn planning is klaar. Dus…Wat kunnen jullie de komende weken verwachten op mijn blog?

Dit jaar geen volledige menu’s, maar losse gerechten. Ik begin deze 1e week met een aantal kerstvoorafjes. Zo heb ik een heerlijke frisse linzensalade met appel en confit de canard voor jullie. Of wat denken jullie van een krabcocktail met avocadomousse? Uiteraard ontbreekt een fijn soepje niet en heb ik iets bedacht voor vegetariërs. Volgende week post ik vier hoofdgerechten: één met varkenshaas, één met vis, één vegetarische en één met eendeborstfilet. Voor ieder wat wils – hoop ik. Ook passeren dan enkele bijgerechten de revue. De laatste dagen voor de kerst laat ik je wat fijne kerstdesserts zien en als absolute ‘pièce de résistance’ een fantastische (sorry – erg onbescheiden, maar ik ben er echt best een beetje trots op) kersttaart. 

Dus ik hoop dat jullie klaar zijn voor een flinke dosis kerstinspiratie,……c’est parti.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress