Onze Franse Keuken

Vrolijk kerstfeest

Uncategorized | december 25, 2016 | By

Na jullie de afgelopen drie weken iedere dag met kerstrecepten te hebben bestookt, is het nu voor mij tijd om lekker te gaan genieten. Hoewel, dat doe ik natuurlijk allang. De kerstmuziek staat al tijden non-stop aan en de, door onze meiden op zeer creatieve (lees: zoveel mogelijk kerstballen aan één tak en natuurlijk alles aan de voorkant van de boom), versierde kerstboom staat gezellig te schitteren. Ik bedoel dat we de komende feestdagen gezellig door gaan brengen met familie en vrienden. Ik heb er héél veel zin in. 

Ik vind het nu ook een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen half jaar. Dat was op bloggebied een, op zijn zachtst gezegd, wat onhandige tijd. Van het najaar heb ik veel te weinig gepost (druk met andere projectjes) en nu in december juist weer te veel. Tijd voor wat strakkere lijnen – ik ga voor 2x per week. Dat is voor mij haalbaar en houdt het leuk. Voor jullie is het prettig om te weten, wanneer jullie een bericht van mij kunnen verwachten. Dus bij deze – vanaf nu: 

Onze Franse Keuken:

Iedere WOENSDAG & ZATERDAG

een nieuwe blogpost

 

 Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen toe.

Maak er een mooi feestje van de komende dagen en tot woensdag….

Tags:

1 Comment

  1. Anneke Gerritse

    december 25, 2016 at 10:17 am

    Fijne Kerst voor jullie allemaal. Bedankt voor je fijne recepten!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress