Onze Franse Keuken

5 x KERSTDESSERT met CHOCOLADE

Desserts, kerst | december 21, 2016 | By

Een chocoladedessert. Zeg nou zelf. Dat is toch de perfecte manier om je kerstdiner mee af te sluiten? Iedereen wordt blij van CHOCOLADE. Althans, ik ken echt niemand die niet te porren is voor een dosis van het fijne goedje.

Ik merk wel dat mijn voorkeur wat veranderd is, zo door de jaren heen. Was ik vroeger gek op melkchocolade, tegenwoordig kies ik steeds vaker voor pure chocolade. Hoe donkerder hoe beter. Ik zit nu over het algemeen aan de 70%+….op naar de 99%..Nee hoor, dat lijkt me iets teveel van het goede. 

Als echte chocoladefreak geef ik je hierbij dan ook ter inspiratie – 5 desserts met chocolade in de hoofdrol. Ik zou zeggen…Take your pick..and be happy…

1: Dé chocolademousse laagjes taart

 

2: Bûche de Noël – Franse ‘boomstam’ taart

 

3: Klassieke Franse chocoladetaart

Chocoladetaart.jpg

 

4: Nutella chocolade taart

 

5: Profiteroles au chocolat 

profiterolesauchocolat.jpg

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress