Onze Franse Keuken

Alle Franse kerstrecepten op een rij

kerst | december 22, 2016 | By

Alle Franse kerstrecepten van mijn blog op een rij. Dat is denk ik wel heel handig als ik zie hoeveel mensen mijn blog bezoeken op zoek naar gerechten voor de feestdagen.

Ik heb op mijn blog een overzicht gemaakt van alle kerstrecepten, waar ik de afgelopen jaren over geschreven heb. Alles staat bij elkaar onder de foto met het tabje ‘kerstrecepten op een rij’ rechtsboven op mijn homepage. De vaste volgers hebben dat vast allang gezien, maar mocht je al speurend voor het eerst hier op mijn blog terecht zijn gekomen – Welkom…. Ik hoop dat er een gerecht tussen staat, dat straks op jouw kersttafel verschijnt. Voor het hele overzicht – Klik HIER.

3 Comments

 1. Marjon

  december 22, 2016 at 8:47 pm

  Wat een mooi overzicht, super handig, dankjewel! Gezellige kerstdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2017. Groetjes Marjon

  Reply
  • Lisette

   december 23, 2016 at 7:04 am

   Bedankt voor je lieve berichtje Marjon. Ik wens jou ook hele fijne feestdagen toe en een liefdevol 2017. Groetjes uit Frankrijk

   Reply
 2. Ellen

  december 23, 2016 at 10:31 am

  Fantastisch idee om al jouw recepten bijelkaar te zetten! Ik wens jou een hele fijne Kerst en weer een heel kreatief nieuw jaar toe. Groet Ellen

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress