Onze Franse keuken

De kop is eraf…

Rondom La Panacée | april 29, 2016 | By

Zo….weer een paar drukke weken achter de rug. Vorige week mocht ik 40 kaarsjes uitblazen. Een mooie mijlpaal. Arjan had, om dit eens even goed te vieren, een héle grote verrassing geregeld. Mijn zus en twee van mijn beste vriendinnen kwamen een paar dagen over. Ze stonden zomaar ineens voor mijn neus. Fantastisch en één groot feest!

Zondag vertrok iedereen weer en diezelfde middag arriveerden onze eerste gasten van dit seizoen. Ook zij bleken in het surpriseparty-complot te zitten, want in overleg met Arjan (waar ik ook uiteraard niets van wist) kwamen zij een dagje later aan. Edith en Liselotte hadden zelfs een lief verjaardagscadeautje voor me meegebracht. Heerlijke lavendel-badspulletjes (zie foto). Ik had met geen betere start van ons 8e (!) seizoen kunnen wensen.

Ik heb de afgelopen tijd ook nog een aantal leuke gerechten getest – waaronder een mangomousse voor ‘samen koken op afstand’ ….dus genoeg stof om de komende tijd, tussen de bedrijven door, over te bloggen…..Fijn weekend allemaal!

Comments

 1. Leave a Reply

  Edith
  april 30, 2016

  Wat lief! Veel succes het komend seizoen! Lieve groetjes Liselotte & Edith

  • Leave a Reply

   Lisette
   mei 1, 2016

   Hé wat leuk! Dank en veel plezier nog in Bretagne. Groetjes, Lisette

 2. Leave a Reply

  Gerry/Gewoon Lekker Gewoon
  mei 4, 2016

  Klinkt helemaal gezellig! 40 is het nieuwe 30 (toch, zegt iemand die rap de 50 nadert)
  Een mooi seizoen gewenst, wij dubben nog ernstig tussen Spanje en Italie, maar Frankrijk blijft ook altijd een grote favoriet!

Leave a Comment