Onze Franse Keuken

Ja, hij bestaat – de ‘Onze Franse Keuken’ FB pagina

Onze2BFranse2BKeuken.jpg

Uncategorized | juli 2, 2015 | By

Ik heb erg getwijfeld, of ik het nou wel of niet moet melden. Conclusie is uitgevallen op WEL – dus bij deze even een blogpostje op deze warme donderdagavond….

Ergens in 2013 heb ik in een onbewaakt moment een Facebook pagina aangemaakt voor ‘Onze Franse Keuken’. Daar heb ik vervolgens nooit echt wat mee gedaan. We hebben namelijk ook al onze ‘La Panacée’ FB pagina en die is voor ons eigenlijk veel belangrijker. Ik vind het zelf leuker als mensen ons daar volgen. Dat is veel breder ingestoken en gaat meer over onze chambres d’hôtes en ons leven hier in Frankrijk.

Toch krijg ik steeds vaker mails van jullie met de vraag, waarom ik niets met mijn FB pagina doe. Tja,…en dan staat de twijfel toe….wel, niet, wel, niet……

Gisteren was echt zo’n keerpunt: Het was het ‘1 juli Dag van de pastasalade’ (erg leuk initiatief overigens – kijk even op die FB pagina). Ik ben zo’n digibeet, dat ik het maar niet voor elkaar kreeg om mijn ‘Franse pasta’ blogpost/recept met foto daar goed te plaatsen. Dus besloot ik uiteindelijk om het via mijn (non-actieve) FB pagina te doen. Dat lukte wel en ik kreeg gelijk veel leuke reacties.

Vandaag heb ik mijn twijfel dan toch ook maar even gedeeld met mijn foodblog-FB-groep (ja, ja- ook die bestaan) en ook daar zeggen ze: DOEN.
Dus bij deze….Jullie kunnen nu ook mijn kookblog avonturen volgen via Facebook.

Ik zou het echt super vinden als je mijn pagina een keertje bezoekt/liked, maar vooral deelt….Zou toch te leuk zijn als op die manier ‘nieuwe’ volgers mijn blog vinden. Wil je nu gelijk naar mijn FB pagina? Dat kan – klik HIER 🙂

Ohh,enne, nu ik toch bezig ben (sorry hoor, kan me niet inhouden en ga schaamteloos door) – mocht je onze La Panacée FB pagina nog niet hebben bezocht/geliked/gedeeld – klik dan HIER (daar zet ik vanavond nog een paar prachtige foto’s van leuke uitstapjes in de Dordogne op – ben nu de post aan het voorbereiden)

Ik hoop dat jullie niet het gevoel hebben dat ik je nu doodgooi met ‘social media’ mogelijkheden.
Ik vind het er zelf ook best wel veel namelijk……

Fijne avond nog allemaal.
Liefs uit Frankrijk!

2 Comments

 1. Esther

  juli 2, 2015 at 7:57 pm

  Geliked! Allebei. Ik vind de combi blog-fb heel prettig werken, maar het is en blijft natuurlijk wel een kwestie van aandacht aan besteden. Veel succes ermee. Enne… fijn seizoen.

  Reply
 2. Lisette

  juli 2, 2015 at 8:28 pm

  Thanks Esther!!! Leuk

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress