Onze Franse keuken

Gezonder genieten – tussentijdse balans

Herschaalde2Bkopie2Bvan2BIMG_2528.jpg

Uncategorized | februari 18, 2015 | By

Alweer 1,5 maand ben ik nu bezig met mijn ‘gezonder genieten‘ project. Ik ben op de helft.
Ik wil fit ons 7e La Panacée seizoen ingaan en dat start op 1 april.

Ik ben inmiddels 4 kilo kwijt. De eerste 2 gingen er heel snel vanaf, maar nu stabiliseert het zich. Ik denk dat mijn lijf aan mijn nieuwe eetpatroon went en daarnaast laat ik zelf de teugels steeds meer vieren. En ik hou mezelf voor de gek. Hoe? Bijvoorbeeld net iets te veel van dit soort chocoladerepen snoepen onder het mom – het is 70% cacao – dus dat mag wel..

Ook het voornemen om te sporten heb ik geloof ik alleen in de eerste week uitgevoerd. Tja,…..zwak ik weet het.

Dit tussentijds balansmomentje is dus weer even een fijne virtuele en broodnodige ‘trap onder mijn kont’.

Ik wil nog minimaal 1 kilo kwijt en dus zal ik echt aan de bak moeten qua sporten. Dat is dan ook mijn speerpunt voor de 2e helft van dit gezond genieten project. Ik hou jullie op de hoogte, maar ga nu eerst maar eens even het stof van mijn hardloopschoenen blazen………. to be continued….

Comments

 1. Leave a Reply

  Nell Nijssen
  februari 18, 2015

  één kilootje maar ….. ff diep zuchten, blazen en pffff, verdwenen is het. Ik denk dat veel mensen jaloers op je zullen zijn 😉

 2. Leave a Reply

  Claudia
  februari 18, 2015

  Goed bezig, Lies! Overigens wel heel herkenbaar, dit, vooral omdat ik je blog lees terwijl ik grote brokken 72% Swiss noir noisette weg zit te kauwen. Als het je puur (haha) om de chocofix te doen is, heb ik nog wel een tip voor je: Lindt Excellence 99%. Alsof je een draai om je oren krijgt! Dikke kus, Clau

 3. Leave a Reply

  Lisette
  februari 20, 2015

  Hi Nell, tja….je hebt eigenlijk wel gelijk…maar het is toch best een opgave, dat stomme afvallen. Ik hou denk ik gewoon veel te veel van eten 🙂

 4. Leave a Reply

  Lisette
  februari 20, 2015

  Ha ha – ah, fijn om te weten dat ik niet de enige ben…Eten is gewoon veel te fijn….Ga je tip ook eens proberen – ben wel benieuwd. X

Leave a Comment