Onze Franse Keuken

Break from Coca Cola Light – eindresultaat

CocaColaLight.jpg

Uncategorized | mei 4, 2014 | By

Vandaag ben ik één hele maand Coca Cola Light vrij. Nou zeg, wat een prestatie, hoor ik je denken. Toch was het echt even afzien voor me. Dat verbaasde mij zelf ook, want ik dacht ‘appeltje, eitje’ – kwestie van een beetje discipline. Dat viel dus behoorlijk tegen. Ik vond het een beetje vergelijkbaar met het volgen van een dieet, ook zo iets vreselijks.
 
Ach, dat is nou het leuke aan dit soort weddenschapjes met jezelf – dan doe je het tenminste – en nu ben ik blij dat ik heb volgehouden. Ik zie nu pas echt in hoe ‘hooked’ ik eigenlijk was/ben aan dit drankje. Bovendien heb ik de afgelopen weken liters en liters water gedronken – in het kader van mijn watertestprojectje (daarover van de week meer) – ik ben met andere woorden héél gezond bezig geweest.
Mooi – twee vliegen in één klap!
 
Tja, en nu….? Verder zonder Cola light? Dat zie ik niet gebeuren. Ik wil absoluut niet in mijn oude gewoonte terugvallen en heb me dan ook voorgenomen om de komende zomermaanden één Coca Cola Light per week te drinken. Dan geniet ik er des te meer van en dat gaat me, na deze zero tolerance maand wel lukken.
Fijne zondag allemaal!

4 Comments

 1. Bonjade

  mei 4, 2014 at 12:58 pm

  Wat super goed van je…..en hoe heb je dit nu volgehouden….? Want je kreeg toch vast neigingen….? En water, water…….dan ben je vast ook afgevallen of dat niet…?
  Ben ook tijden van het water….maar soms ineens…..dan moet ik een weekend lang cola…….dan word je zo zat van het water en wil je zoet , bruis dus cola ;)……

  Fijne zondag

  Liefs

  Reply
 2. Huis in de Provence

  mei 8, 2014 at 10:14 pm

  Goed zeg!! Ik drink bij vlagen cola light, heb altijd van die kleine blkijes toch lekker de smaak, maar niet overdreven veel!
  Ben benieuwd welk water jij het lekkerst vindt!
  Gr vanuit de provence.
  Lekker weer is t al he!

  Reply
 3. Lisette

  mei 10, 2014 at 11:16 am

  Oh, dat is ook best een goeie – zo'n miniblikje – weer is fantastisch. Wat wonen we toch in een prachtig land!

  Reply
 4. Lisette

  mei 10, 2014 at 11:18 am

  Helaas niet afgevallen – was het maar waar. Neigingen moest ik echt onderdrukken – oftewel best beetje afzien 🙂

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress