Onze Franse Keuken

Back on track…

Blauwedruifjes.jpg

Zo, we hebben een prachtige start van het seizoen achter de rug met heerlijk weer en leuke gasten.  Het fijne is dat ook het bloggen bijna weer als vanzelf gaat. De afgelopen weken heb ik mijn kooktempo mooi opgeschroefd en ben weer helemaal back in (blog)business. Ik heb inmiddels alle items van mijn to-test lijst (zie blogpost 24 maart) afgewerkt. Apetrots natuurlijk. Hier is het bewijs:

To-test lijst 24/3:
walnotentaart : zie blogpost 6 APRIL
romige witlofsoep : zie blogpost 9 APRIL
gnocchi salade: zie blogpost 2 APRIL
zoetzure rijstnoedel salade met garnalen: zie blogpost 7 APRIL
gekarameliseerde zalm: zie blogpost 13 APRIL

Ook voor de komende maanden staan veel interessante blogposts op de rol. Waaronder natuurlijk de uitslag van mijn watertest (ik heb al 19 dagen geen Coca Cola Light aangeraakt), maar ook een stap-voor-stap uitleg om zelf bisque te maken, enkele (kook)boekreviews en een verslag van een culinair uitstapje….

I’ll keep you posted!

1 Comment

  1. Claudia

    april 26, 2014 at 11:05 pm

    Hadden wij hemels weer of niet? Sjonge, wat een week! Heerlijk gegeten en gelachen, we komen gauw terug! Dikke kus, Jeroen en Clau
    PS – wij vinden dat het recept van de rijst/gehaktschotel met yoghurtsaus ook wel een ereplaats op de blog heeft verdiend… 🙂

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress