Onze Franse Keuken

Cannelle & Vanille

juni 5, 2013 | By

Sinds kort ben ik ‘actief’ op Pinterest. Het leuke is dat ik op die manier ook weer andere foodblogs ontdek. Zo kwam ik van de week dit pareltje tegen:

Cannelle & Vanille
 

Wat ik zo gaaf vind aan deze site? Ik weet niet eens waar ik moet beginnen: De opzet, de foto’s, de recepten…allemaal even geweldig. De gerechten zijn glutenvrij, want zowel de blogster zelf, Aran, als haar twee kinderen hebben een glutenallergie.

Aran is afkomstig uit Baskenland en woont sinds 1998 in de VS. Ze is pastrychef en geeft regelmatig foodstyling en foodphotography workshops, ook op Europese bestemmingen. Die zijn wel heel snel volgeboekt. Zo zijn alle geplande sessies voor 2013 uitverkocht.

Inmiddels is ook haar eerste boek verschenen Small Plates and Sweet Treats.

Kende je dit blog – net als ik – ook nog niet? Neem dan eens een kijkje op Cannelle & Vanille .
Echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress