Onze Franse Keuken

Foodblogswap mei: Wat is er gemaakt van mijn blog?

Uncategorized | mei 31, 2013 | By

Laura van het bakblog Laura’s Bakery kreeg mijn blog toegewezen voor de foodblogswap van mei. Ik moet zeggen dat ik het, net als vorige keer weer ontzettend spannend vond – alweer een bakblog en zoveel bakrecepten heb ik nog niet op mijn blog staan. Wat zou ze kiezen??…

 Laura’s Bakery is een leuke bakblog vol handige baktips. Ik vind met name het onderdeel ‘how to’ op haar site erg leuk. Zo bespreekt ze technieken, als het gebruik van siliconen molds en geeft ze handige basisrecepten voor bijvoorbeeld cupcakes en cakepops.

 
Zij heeft voor de foodblogswap de peanut butter cookies gebakken. Haar foto’s zijn werkelijk prachtig- een stuk professioneler dan mijn ‘hobby’-niveau. Ook vertelt ze dat de koekjes haar moeder qua smaak een beetje doen denken aan kletskoppen, alleen met een andere structuur. Daar ben ik het helemaal mee eens.
 
Wil je haar variant zien?
Bekijk haar foodblogswap blogpost: hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress