Onze Franse Keuken

à table! Servies van WateR

Uncategorized | mei 18, 2013 | By

bowls-dishes-collectie-WateR
Bron foto: www.bowls-dishes.com
 
Van de week bladerde ik door een oude Happinez en daarin zag ik weer dit prachtige asymmetrische servies van het merk WateR. Ik ben het de afgelopen maanden al in meerdere bladen tegengekomen en dacht iedere keer – die moet ik onthouden – wat ik vervolgens natuurlijk niet deed. Nu voeg ik gelijk daad bij het woord met deze blogpost.

De ijsblauwe uitvoering is mijn favoriet, maar ook de taupe en helderwitte kommen zijn super.
Overigens niet alleen mooi – je steunt met je aankoop ook nog eens de Max foundation. Deze foundation probeert kindersterfte terug te dringen met kleinschalige drinkwater- en sanitatieprojecten. Helemaal goed toch ?!

Dit servies van WateR is o.a. verkrijgbaar bij Bowls and Dishes

1 Comment

  1. Esther

    mei 18, 2013 at 10:48 am

    Inderdaad een erg mooi servies. Lekker stoer.
    Groetjes, Esther

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress