Onze Franse Keuken

Foodblogswap: Krab-Garnalen koekjes

HerschaaldekopievanDSC_1285.jpg

Borrelhap, Vis | april 23, 2013 | By

Deze maand doe ik voor het eerst mee aan de foodblogswap. Een ontzettend leuk initiatief dat vorige maand van start is gegaan onder foodbloggers. Iedere maand krijgen de deelnemers via loting een blog toegewezen, waarvan ze vervolgens een gerecht naar keuze koken of bakken.

Ik mag voor de maand april iets uitkiezen van het heerlijke blog van PJ. Voor mij een ware ontdekking, want ik kende haar blog ‘Nombelina’s foodblog’ nog niet. Ik moet zeggen dat ik het best lastig kiezen vond – ik wilde eigenlijk meerdere dingen maken.

Voor de start van ons drukke seizoen gaven wij afgelopen vrijdag nog even een borrel voor een aantal vrienden uit de buurt. Ik besloot dus om een leuke borrelhap te kiezen: Krab-garnalen koekjes. Net wat origineler dan krabkoekjes en vrij eenvoudig te maken. Ideaal dus. Wel heb ik de verhoudingen iets aangepast, want ik had meer dan 6 koekjes (aantal uit het originele recept) nodig. Het was een grote hit bij de gasten. Lekker met pittige chilisaus. Prima fingerfood.

Ben je benieuwd naar het recept? Klik hier

Overigens is een bezoekje aan de blog van PJ zeer de moeite waard. Kijk voor haar lekkere recepten en foodtalk op Nombelina’s foodblog

 

4 Comments

 1. Caroline Brouwer

  april 23, 2013 at 8:43 am

  Die zien er inderdaad erg lekker uit! Ga ik onthouden voor als ik een keer een feestje geef!

  Reply
 2. PJ - Nombelina

  april 23, 2013 at 10:53 am

  Ik was heel benieuwd welk recept je zou gaan maken. Deze was ik niet eens opgekomen! Moet ik zelf ook weer eens gaan maken :D. Ben heel blij dat het zo in de smaak viel!

  Reply
 3. koekjes

  juni 3, 2013 at 8:43 am

  oehh dat klinkt heerlijk en leuk als borrelhapje

  Reply
 4. Karin

  januari 31, 2016 at 6:33 pm

  Heerlijk hapje met plezier opgegeten

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress