Onze Franse keuken

Uienklusje

maart 23, 2013 | By

 
Even een netje kleine uitjes schillen…nou ja ‘even’. Het is eigenlijk best een bewerkelijk klusje. Ik heb ze nodig voor het gerecht dat ik vanavond ga maken. Het zijn dezelfde uitjes die ik altijd gebruik voor de Boeuf Bourguignon, maar dit keer zijn ze voor het testen van een ‘hartige taart-recept’.
 
Van de week zal ik de foto’s en het recept van de gekarameliseerde uientaart op mijn blog zetten – althans…als hij lukt en lekker is….Ik ben héél benieuwd.
Fijn weekend allemaal! 
Tags:

Comments

  1. Leave a Reply

    quiltingmieke
    maart 24, 2013

    piep

    heymeid,
    voor nu zal het te laat zijn,
    mazr volgende keer als je deze klus moet klaren,

    uien in schaaltjes, overgieten met kokend water,
    enkele minuten laten staan
    en schilletjes gaan er zo van af.

    knuf mieke

  2. Leave a Reply

    Lisette
    maart 24, 2013

    Hi Mieke,

    Bedankt voor de tip! Wellicht handig voor een volgende keer. Groetjes, Lisette

Leave a Comment