Onze Franse Keuken

Uienklusje

maart 23, 2013 | By

 
Even een netje kleine uitjes schillen…nou ja ‘even’. Het is eigenlijk best een bewerkelijk klusje. Ik heb ze nodig voor het gerecht dat ik vanavond ga maken. Het zijn dezelfde uitjes die ik altijd gebruik voor de Boeuf Bourguignon, maar dit keer zijn ze voor het testen van een ‘hartige taart-recept’.
 
Van de week zal ik de foto’s en het recept van de gekarameliseerde uientaart op mijn blog zetten – althans…als hij lukt en lekker is….Ik ben héél benieuwd.
Fijn weekend allemaal! 
Tags:

2 Comments

  1. quiltingmieke

    maart 24, 2013 at 8:42 am

    piep

    heymeid,
    voor nu zal het te laat zijn,
    mazr volgende keer als je deze klus moet klaren,

    uien in schaaltjes, overgieten met kokend water,
    enkele minuten laten staan
    en schilletjes gaan er zo van af.

    knuf mieke

    Reply
  2. Lisette

    maart 24, 2013 at 1:56 pm

    Hi Mieke,

    Bedankt voor de tip! Wellicht handig voor een volgende keer. Groetjes, Lisette

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress