Onze Franse keuken

Samen koken op afstand – recept van Bill Granger

maart 3, 2013 | By

De 3e kooksessie van ‘Samen koken op afstand’ liet even op zich wachten door de verbouwing van onze keuken. Inge heeft het recept al in december getest, maar ik kan nu pas aan de slag. Ze heeft mij haar review nog niet gestuurd, zodat ik onbevooroordeeld aan het werk kan. Ik ben heel benieuwd.

Inge heeft een gerecht met een Frans tintje gekozen uit ‘in de keuken‘ van Bill Granger. Een fijn kookboek met toegankelijke recepten, waar ik regelmatig uit kook. Best verrassend dus, dat ik dit  recept nog niet eerder heb gemaakt. Lijkt me heerlijk….

Het recept voor de 3e kooksessie – ‘Samen koken op afstand’ – is:
 De kip-tomaten-venkelcasserole (pag132).

 
 

Onze bevindingen zijn van de week te lezen op dit blog……

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment