Onze Franse Keuken

Kerstdecoratie 2012: ‘FOOD’

gouttes-de-bonheur-arnaud-delmontel-10817855zsdrk_2041.jpg

Uncategorized | december 16, 2012 | By

Kerstkransjes met amandelschaafsel kennen we natuurlijk allemaal. Altijd leuk van die vrolijke koekjes, die je zo om de takken van de kerstboom schuift. Ook die rood-witte zuurstokjes doen het altijd goed. Oja, en ken je die chocokransjes met witte of rood-groene spikkels?

‘Food’ als kerstdecoratie – met een beetje creativiteit kom je een heel eind….

Briljant! Deze ‘Macaron’kerstballen – men neme een macaron, een plastic balletje en voilà de ‘food’-kerstbal is geboren. Hier in Frankrijk verkrijgbaar bij  Arnaud Delmontel.  Die zouden bij ons in ieder geval op mysterieuze wijze uit de boom verdwijnen….

of deze…

Bron: Regal magazine nr 50

Een kerstkrans van rode pepertjes – weer eens wat anders dan hulsttakken en kerstlintjes.

en last but not least…

Bron:www.dunouveauencuisine.com

De choco-noten kerstster. Misschien ook te gebruiken als piek voor de kerstboom?…mjamm….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress