Onze Franse Keuken

Kerst win actie – give away

DSC_1044.jpg

Uncategorized | december 12, 2012 | By

 Ik ben sinds juni van dit jaar echt actief gaan bloggen op ‘Onze Franse Keuken’ en krijg leuke reacties van jullie. Veel dank daarvoor – echt super. Zoals jullie weten schrijf ik op mijn blog over de meest uiteenlopende kookgerelateerde onderwerpen. Ik vind ook zoveel dingen interessant.

Zo tegen het einde van 2012 is het tijd om eens even de balans op te maken. Te bedenken of ik op deze wijze door zal blijven bloggen, of dat ik in het nieuwe jaar wat zaken ga aanpassen. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie mening – een beetje feedback om een helder beeld te krijgen. Tja, en voor wat hoort wat natuurlijk…daarom voor het eerst een “win-actie” op mijn blog. Heb ik dat ook eens een keertje gedaan – wie weet voor herhaling vatbaar:-)

Wat kan je winnen?
Scrapcooking – decoratie bakpapier

Drie te winnen prijzen: – één setje hartjes bakpapier – één setje smurfen bakpapier – één setje barbapapa bakpapier
 
Gisteren was te lezen hoe ik koekjes maakte met decoratie bakimpregneervellen van Scrapcooking. Het werkt heel makkelijk en ziet erg prachtig uit. Niet alleen voor koekjes, ook chocolade en  taartranden kunnen ermee versierd worden. Wil je tijdens de feestdagen leuke versierde koekjes bakken? Doe mee en win één van de drie bakpapiervarianten. 

Wat moet je doen?
Laat een berichtje achter met je antwoord op de volgende vraag:
“Wat is je favoriete blogbericht (of onderwerp) van ‘Onze Franse Keuken’ en waarom?
 

Lees ook even deze regels….
De regels:
 1. Iedereen kan meedoen, je hoeft niet zelf een blog te hebben. Je hoeft ook geen volger van ‘Onze Franse Keuken’ te zijn.
 2. Laat een berichtje achter met antwoord op de hierboven gestelde vraag en je doet mee. Geef ook even aan naar welke decoratie je voorkeur uitgaat (smurf,barbapapa of hartjes)
 3. Ik stuur maximaal één prijs naar een winnaar buiten Nederland (België/Frankrijk/ ander Europees land), de andere twee worden in ieder geval binnen Nederland verstuurd.
 4. Je kunt tot donderdag 20 december meedoen. Op vrijdag 21 december trek ik de winnaars.

Meer kans maken?
Wil je vaker in de hoge hoed? Doe dan één of meer van de volgende acties:

 • Heb je nog leuke suggesties en/of tips voor mijn blog? Voeg die toe aan je antwoord en verdien zo een extra winkans.
 • Blog over deze winactie en/of plaats een linkje naar mijn blog op je eigen blog.
 • Tweet over deze winactie (plaats wel #onzefransekeuken in de tweet, anders mis ik hem misschien)
 • Word volger van deze blog (rechts, bij Volgers – neem deel aan deze site)
 • Word volger van deze blog via bloglovin en like dit bericht op bloglovin’ (rechts, bij bloglovin button)

Je kunt maximaal 3 extra kansen verdienen, dus vier kansen in totaal.

2 Comments

 1. Marina

  december 16, 2012 at 1:42 pm

  Chocolate swirl cheesecake is mijn favo bericht! Chocolade en cheesecake is namelijk dé perfecte combinatie van zoet en zuur. Heerlijk!! Ik ben verliefd op dit recept!
  En wat is scraocooking paper leuk zeg! Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een geniale uitvinding! Zo maak je al je koekjes extra bijzonder! Ik vind de hartjes het leukst.

  Reply
 2. Huis in de Provence

  december 17, 2012 at 1:34 pm

  Hoi Lisette,

  Ik geniet ieder x van je blog en probeer ook zelf de recepten uit. Dus ik zou zeggen ga lekker zo door!! Ik snap dat je in de winter er meer tijd voor hebt dan in de zomer, dus je kunt ook bvb in de winter bloggen en dat het in de zomer op een laag pitje staat.
  Tot nu toe is tarto tatin met tomaat mijn favoriete post, ook omdat dit echt Frans is. Maar ik heb nog laaaaang niet alles zelf geprobeerd van je post. Oja, de vormpjes vd chocospoon heb ik ook gekocht. Super!! Ik kreeg ze er alleen lastig uit, nog een tip voor me?!
  Ik wil de decoratie bakpapier ook wel proberen, ik ga voor de smurfen, lijkt me erg grappig 🙂

  Groetjes,

  Mirjam

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress