Onze Franse Keuken

En de Winnaar van onze La Panacée tekenwedstrijd is….

Tekenwedstrijd2012heledeur.jpg

Uncategorized | november 14, 2012 | By

Dit seizoen hebben veel jongens en meisjes meegedaan aan onze allereerste La Panacée tekenwedstrijd.  Het thema: ‘vakantie vieren op La Panacée’. Potlood, viltstift, kleurplaat en stickers – alles werd uit de kast gehaald om er iets moois van te maken.

Niet alleen kregen we prachtige tekeningen van het zwembad en huis, maar ook van kastelen in de omgeving, ridders, prinsessen en dieren (vooral van Joep & Johan – onze katten).

Na lang wikken en wegen is het ons gelukt om uit alle inzendingen een winnaar te kiezen – een ontzettend moeilijke opgave – want ze zijn allemaal prachtig. Dit is hem – de winnende tekening:

Wij vinden het ontzettend knap dat winnares Kees op deze tekening zoveel elementen van La Panacée heeft gecombineerd. Je herkent gelijk het woonhuis met de veranda en sierhekken. De grote tafels onder de bomen. Het bijgebouw en ook het aparte huisje op het terrein, de mountainbike, het oude houten karrenwiel en de jeu-de-boules baan. Kees, je prijs komt eraan!

 

Een eervolle vermelding voor deze tekening van Julie:
 
 
 
 
Het linker figuurtje is Arjan. Ik sta rechts in de roze jurk en we houden elkaars hand vast. Boven ons hoofd zie je onze dochtertje Marie. Te schattig echt. Heel lief van je Julie!
Eerlijk gezegd zijn we zo onder de indruk van alle inzendingen, dat we hebben besloten dat alle tekeningen een beloning verdienen. Alle deelnemers ontvangen van ons dan ook een kleine attentie. Bedankt voor het meedoen allemaal. We zijn heel blij met jullie kunstwerken!
 

1 Comment

  1. Nieneke

    november 16, 2012 at 12:57 pm

    Nou ja…….wat lees ik nu?? Wat leuk!

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress