Onze Franse Keuken

Man met de hamer……

Uncategorized | oktober 3, 2012 | By

Een kleine stilte op mijn blog – het laatste berichtje was van 23 september. Even geen nieuw recept, kookboekreview of kookgadget te bekennen. Wel veel leuke berichtjes van volgers in mijn mailbox. Ben je met vakantie? Ik mis je recepten! Hoe lief! Nee hoor, helemaal niets aan de hand.

De piek van ons seizoen is voorbij en de vermoeidheid komt er een beetje uit. Nou ja, een beetje…..ieder moment op de dag dat we tussen de bedrijven door kunnen slapen (om de beurt uiteraard) pakken we met beide handen aan. Een chambres & table d’hôtes draaien met baby erbij is best pittig.

Altijd hetzelfde liedje..zolang ik druk bezig blijf gaat het wel en stoom ik wel door. Zodra ik de kans krijg om het iets rustiger aan te doen dan komt de man met de hamer langs. Ik kon mezelf er gewoon even niet toe zetten om ook nog mijn blog bij te werken, terwijl ik dat altijd met heel veel plezier doe.

Ach, nog één maandje te gaan – met een laatste piek in de herfstvakantie- en dan is seizoen 2012 voor ons ten einde. Daarna heb ik alle tijd om op mijn gemak berichtjes te tikken en recepten uit te testen. Fijn vooruitzicht…..nog héél even doorbuffelen.

Bedankt voor alle leuke reacties! Blog-stilte is bij deze voorbij!

2 Comments

 1. Zoete Kers

  oktober 3, 2012 at 1:29 pm

  Het is goed om naar jezelf te luisteren.
  Succes met de drukte, alleen maar goed toch? 🙂

  Lieve groetjes Anneke

  Reply
 2. Kelly @ Kell's Kitchen

  oktober 3, 2012 at 1:54 pm

  Nog even bikkelen 😉 Heel veel succes!

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress