Onze Franse Keuken

Een Frans-Italiaanse foodblog om van te watertanden….

6302049908_f05495813d_m.jpg

Uncategorized | september 21, 2012 | By

Gisteren zag ik in de lijst van blogs die ik volg weer een heerlijk recept langskomen van één van mijn favoriete foodblogs Un déjeuner de soleil. Deze prachtige Frans & Italiaans-talige blog van Edda Onorato staat vol heerlijke recepten en foto’s om van te watertanden.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op haar blog onder het tabje ‘desserts’ voor dit geweldige mango-passievrucht cheesecake recept. Die staat in ieder geval op mijn ‘recepten-test/todo lijst’.

Nou had ik al eerder gezien dat ze ook een kookboek heeft geschreven, maar ik wist me tot nu toe steeds in te houden. Ik heb namelijk nog een flinke voorraad (kook)boeken klaarliggen voor komende winter. Toen ik gisteren haar recept voor rode uiencompote las ging de knop toch om. Gewoonweg niet te weerstaan..

Het kookboek is inmiddels besteld en komt mijn kant op. Ik ben heel benieuwd en zal uiteraard laten weten of het net zo’n aanrader is als het blog zelf. 

Fijn weekend allemaal! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress