Onze Franse Keuken

Bloginspiratie – My little Paris

logo_mlp.gif

Uncategorized | september 3, 2012 | By

Joehoe….treinticket geboekt en hotel gereserveerd. Half november ga ik een weekend met vriendinnen Parijs onveilig maken. Een paar dagen lachen, kletsen, shoppen, drinken en natuurlijk heerlijk eten. Daar heb ik nu al zo’n ontzettende zin in. De voorpret kan beginnen. 
Ik heb al de nodige boeken gelezen over Parijs (daarover binnenkort meer), maar nu was ik online aan het zoeken naar leuke shoptips en restaurantreviews. Toevallig stuitte ik op de blog van My Little Paris

Een geweldige blog vol leuke hotspots en ‘net even anders’ adresjes in Parijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tentje dat overdag een brocante zaakje is en ‘s avonds een bistro? Briljant. Of een overzicht van de meest hip en trendy terrassen – niet dat ik nou zo hip en trendy ben, verre van zelfs, maar toch leuk om te weten waar de Parijzenaars zelf het liefst uithangen en afspreken met vrienden.

Beheers je de Franse taal niet – no worries – er is ook een (iets minder uitgebreide) Engelse versie. Een aanrader.

2 Comments

 1. Sim kookt

  september 3, 2012 at 8:42 am

  Wat een leuke link, dank je wel. Ik ga er zeker gebruik van maken als ik naar Parijs ga.

  Reply
 2. Ger

  september 3, 2012 at 11:13 pm

  Hallo Lisette,

  Wat leuk dat je mijn blog bezocht en een aardige reactie achter liet,ik heet je van harte welkom!
  Ik bezocht vlak voor onze vakantie naar Ostfriesland ook jou mooie blog waar ik terecht kwam via Nieneke's blog.
  Ben ook volger bij jou geworden want wil vanaf nu niks meer missen van al die leuke en smakelijke posten,heb nog heel wat te lezen en bij wat ik tot nu toe las heb ik me uitstekend vermaakt:-)…..alles wat met eten,drinken en gastvrijheid te maken heeft staat me wel aan.

  Maakten de afgelopen weken tijdens vakantie voor het eerst kennis met de streekkeuken van Ostfriesland, mmmm……vis en nog eens vis…..op allerlei manieren bereid,moet er toch eens snel achter zien te komen of ik hier bij de visboer ook aan die heerlijk zacht gerookte Emder matjes kan komen…..anders heb ik 'n probleem;-)

  Leuk vooruitzicht een weekeind naar Parijs,de voorpret is begonnen zie ik.

  Lieve groeten en fijne week,
  Ger

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress