Onze Franse Keuken

Onze Franse Keuken in nieuw blogjasje

DSC_0991.jpg

Uncategorized | augustus 16, 2012 | By

Gisteren zat ik sinds tijden weer eens boven achter onze gewone pc. Normaal gesproken zit ik namelijk met laptop of Ipad op schoot in de keuken of op de veranda. Even snel tussen de bedrijven door email checken of  nieuws  lezen. Soms lukt het zelfs om een blogpost te schrijven….

Ik opende mijn blog op de pc en schrok me rot. Ik moest echt bijna mijn ogen samenknijpen – wat een lelijke fel roze-oranje achtergrond. Dat leest voor geen meter….

Nou zou je kunnen denken dat onze pc misschien zijn beste tijd heeft gehad, maar dat is niet het geval. Het ding is gloednieuw. My mistake – ik heb me niet gerealiseerd dat mijn mooi samengestelde kleurencombi, zoals ik hem op mijn laptopscherm zie, op een andere pc misschien wel eens bitter kan tegenvallen. Een lesje in ‘hou het simpel’.

Mijn geplande blogbericht moest dus even wachten. Eerst een nieuwe lay-out voor de blog. Geen poespas meer met moeilijke kleuren – hoe leuk ook – gewoon terug naar de basis. Witte achtergrond met een paar kleuraccentjes. Ik heb ook maar gelijk een tabblad ‘ tafel dekken’ toegevoegd. Daar kan ik dan mijn berichtjes over tafelspullen en leuke (web)winkels kwijt. In verband met het hoogseizoen heb ik helaas geen tijd om alle gewenste veranderingen door te voeren. De rest doe ik van de winter wel. Ik vind deze nieuwe layout in ieder geval alvast een hele verbetering ten opzichte van de oude en ben uiteraard zeer benieuwd of jullie het met me eens zijn.

 

Oude layout blog

 

 
 

2 Comments

 1. Marian

  augustus 18, 2012 at 8:17 pm

  Mmmmm, dit doet me denken dat mijn blogachtergrond ook oranje is… toch ook maar een kritisch gaan bekijken :-)!

  Nu heb ik je blog ook gevonden, ik ben je nieuwe volger!

  Groetjes,
  Marian

  Reply
 2. Lisette

  augustus 19, 2012 at 6:01 am

  Hoi Marian, leuk dat je me volgt. Jouw blog is echt helemaal prima. Dus aanpassingen niet nodig 🙂 De juiste kleur oranje en bovendien goed leesbaar. Bij mij was het echt heel fel zalmroze/oranje – echt niet fijn.
  Groetjes, Lisette

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Food Blog Theme from Nimbus
Powered by WordPress